fbpx
j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us
Lækker drik eller kosttilskud?
  -    -  Lækker drik eller kosttilskud?

Vil du gerne have helbred og velvære i topform, men har svært ved at spise mange kapsler hver dag? Så kan flydende kosttilskud være noget for dig. 

Nogle mennesker kæmper med at sluge tabletter eller kapsler, mens andre absorberer næringsstoffer mindre effektivt eller har følsomme fordøjelsessystemer. Kosttilskud i flydende form er nemme at tage, da de kan blandes i vand eller juice og tages med i tasken. Flydende kosttilskud absorberes desuden hurtigere og bedre end kapsler og piller. Væsker skal nemlig ikke fordøjes, men overgår direkte i blodstrømmen fra mavesækken. Derved optages næringsstofferne hurtigere og mere effektivt. Dette er også en fordel, hvis du lider af mave/ tarm-følsomhed, da din krop ikke behøver at blive belastet med yderligere fordøjelse når du indtager kosttilskud. 

flydende kosttilskud

Elixir fra Novo Vita er en serie af flydende og funktionsbaserede kosttilskud, som er helt uden syntetiske tilsætningsstoffer, har en fantastisk smag og er sødet med stevia. Med Elixir kan det ikke blive nemmere at sikre sit helbred og velvære i hverdagen! Vil du vide mere?

Se Novo Vitas udvalg af funktionelle, helt naturlige og velsmagende kosttilskud i flydende form her.