Veganske Protein Cookies

Veganske Protein Cookies

Lækkersulten efter noget sødt men samtidig ikke alt for usundt?

Disse veganske protein cookies er helt sikkert et forsøg værd, hvis du døjer med en sød tand!

Udover at være super lækre, er de både nærende og mættende.

De er tilsat vores Vegan Protein Chocolate som indeholder ren UTZ certificeret kakaopulver, der er med til at give en rund og mild smag.

Ingredienser

100 g. Glutenfri havregryn
2 moste GULE bananer
2 tsk. kanel
1-2 scoop vegansk protein fra NovoVita (Chokolade eller vanilje fungere bedst i denne opskrift)

Tilføj gerne 1-2 spsk vagepulver, hvis der ønskes en mere sprød konsistens.

Havregrynene kan evt. blendes til havremel, og er blandingen for tør, tilføj en smule plantemælk.

Sådan gør du

  1. Miks alt i en skål og form små bolde.
  2. Herefter formes dine cookie med hænderne, eller presses flade med en gaffel.
  3. Bages ved 180 grader i 10-12 min. eller til siderne er gyldenbrune (skal vendes efter 5-6 min.)
  4. Tilføj veganske mørke chokoladestykker, mandler eller andet på dine cookies.

Opskriften kommer fra Helene Schulin.

Se vores andre inspirerende opskrifter her.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.