Sundt og fudgy brombærbrød

Sundt og fudgy brombærbrød

Vores ambassadør Sandra Rosendahl har lavet dette lækre brombærbrød, som ideelt kan spices op med vores Yoga Protein Rapsberry Protein!

Ingredienser

1,5 dl. mandelmel
1/3 dl kokosmel
1 tsk bagepulver eller natron
¼ tsk salt
1 scoop Yoga Vegan Protein Raspberry

Våde ingredienser

3 store æg
¼ dl. ren honning eller 10 stevia dråber
Saften fra en halv appelsin
Skralden fra 1 halv appelsin
1 håndfuld brombær

Til topping:
1 håndfuld brombær

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 200 grader Varmluft.
  2. Brug en brød form og beklæd den med bagepapir.
  3. I en stor skål rører du de tørre ingredienser: mandelmel, kokosmel, bagepulver og salt.
  4. I en separat stor skål, piskes alle våde ingredienser sammen: æg, honning, appelsin skral og saft.
  5. Tilsæt tørre ingredienser til våde ingredienser og bland godt sammen for at kombinere.
  6. Brombær røres i til sidst.
  7. Hæld dejen op i din brødform og fordel den jævnt ud.
  8. Bages i ca. 30 minutter.

Lad dit brombærbrød afkøle inden du taget det ud af formen og skærer det ud.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort