Vores ambassadør Sandra Rosendahl har lavet dette lækre brombærbrød, som ideelt kan spices op med vores Yoga Protein Rapsberry Protein!
Ingredienser
1,5 dl. mandelmel
1/3 dl kokosmel
1 tsk bagepulver eller natron
¼ tsk salt
1 scoop Yoga Vegan Protein Raspberry
Våde ingredienser
3 store æg
¼ dl. ren honning eller 10 stevia dråber
Saften fra en halv appelsin
Skralden fra 1 halv appelsin
1 håndfuld brombær
Til topping:
1 håndfuld brombær
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 200 grader Varmluft.
- Brug en brød form og beklæd den med bagepapir.
- I en stor skål rører du de tørre ingredienser: mandelmel, kokosmel, bagepulver og salt.
- I en separat stor skål, piskes alle våde ingredienser sammen: æg, honning, appelsin skral og saft.
- Tilsæt tørre ingredienser til våde ingredienser og bland godt sammen for at kombinere.
- Brombær røres i til sidst.
- Hæld dejen op i din brødform og fordel den jævnt ud.
- Bages i ca. 30 minutter.
Lad dit brombærbrød afkøle inden du taget det ud af formen og skærer det ud.