Sunde tarme med Mælkesyrebakterier

Sunde tarme med Mælkesyrebakterier

Probiotika, også kendt under betegnelsen mælkesyrebakterier, findes blandt andet i A38, fermenterede fødevarer og i kosttilskud.

Probiotika er levende mikroorganismer, der normalt lever i din tyktarm.

De indgår derfor i tarmens mikrobiota (tarmflora), som kan bestå af både gode og dårlige bakterier. Probiotika fremmer de gode bakterier i tarmen, som har indflydelse på vores fordøjelse.

En sund tarmflora er afgørende for vores helbred og velvære, hvilket kun fremhæver, hvorfor det er ekstra vigtigt at passe på sine indre bakterier.

En sund tarmflora kan blandt andet fremmes ved et længerevarende dagligt indtag af fiberrige fødevarer som grøntsager, frugt, nødder, fuldkorn og bælgfrugter.

Det er dog langt de færreste, der får en optimal kost, i sær i løbet af travle hverdage. Behandling med antibiotika og sygdom kan også være med til at svække tarmen og dræbe de ”gode” bakterier, hvilket tit kan mærkes ved diarré, forstoppelse og mavegener.

Det kan derfor være en god idé for mange mennesker, at supplere deres kost med et effektivt tilskud af mælkesyrebakterier, som både indeholder flere forskellige bakteriestammer.

Derudover er det vigtigt at bakterierne i tilskuddet er levende og kan overleve din mavesyre og tyndtarmens fordøjelsesenzymer. Så når de nemlig ud, hvor de hører til – i tyktarmen.

Novo Vitas VitaBiotic Premium er et nyt og avanceret mælkesyrebakterietilskud, der er baseret på 50 milliarder levende, frysetørrede bakterier og indeholder hele 15 forskellige stammer.

Kapslerne er ’gastro-resistente’, hvilket betyder at de kan modstå mavesyren og derved sikrer at bakterierne når levende frem til tyktarmen. Du kan læse mere om VitaBiotic her.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.