Probiotisk & Raw DIY Chokolade

Probiotisk & Raw DIY Chokolade

Tank op på denne energigivende og mave-venlige DIY snack. Denne chokolade vil give dig et boost om eftermiddagen, imponere venner og familie og gøre din mave glad pga. indholdet af næringsrige ingredienser som kakaopulver, mandelsmør, ahornsirup og probiotiske bakterier.

Det bedste er, at det kun tager 5 minutter at blande ingredienserne, og så ind i fryseren! Nemt, sundt – og utrolig lækkert!

Ingredienser

1 dl. kokosolie, smeltet
1 dl. raw kakaopulver
0,5 dl. ahornsirup
2 spsk. mandelsmør
½ tsk. havsalt
¼ tsk. vanillekorn
12 kapsler VitaBiotic Premium
Specielt udstyr: silikone chokoladeform

Sådan gør du

Pisk kokosolie, kakaopulver, ahornsirup, mandelsmør og salt i en stor skål. Hvis kokosnødolie stadig er lidt varm, skal du lade blandingen afkøle i et par minutter og røre lejlighedsvis, før du tilsætter det probiotiske pulver fra kapslerne.

Hæld i en silikone chokoladeformen (eller andre forme hvis du hellere vil det); tryk let på for at fjerne luftbobler. Frys i 15 til 20 minutter, rul evt i kakaopulver og læg i køleskabet indtil de skal spises.

Muuums!

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.