Opbyg din hud indefra med GLA

Opbyg din hud indefra med GLA

God hudpleje handler ikke kun om cremer, men i lige så stor grad om indre pleje og hvad vi indtager. Det er ikke nogen hemmelighed at olier længe har været kendt for at smøre huden indefra.

Vi hører næsten altid om omega-3 fedtsyrernes gavnlige egenskaber, men faktisk er nogle former for omega-6 fedtsyrer lige så vigtige for huden.

I sær den der hedder GLA (Gama-linolenic Acid). Den kan nemlig hjælpe med at mindske de skadelige effekter, som for store mængder af andre omega-6 fedtsyrer kan have i kroppen.

GLA er en essentiel fedtsyre, hvilket betyder at vi ikke selv kan danne den i kroppen, men er nødt til at få den udefra.

GLA er essentiel for os fordi den er med til at holde hjernen sund, supplerer vores knoglesundhed og er med til at holde vores hud sund fordi den er med til at mindske inflammation.

Netop af den grund er der mange, der tager GLA for at afhjælpe hudproblemer, som for eksempel eksem, akne, tør eller hud. GLA går nemlig ind og styrker hudens egen barriere.

Hvis du vil have den største koncentration af GLA er det en god idé at tage et tilskud i form af flydende olie eller kapsler, hvor GLA-koncentrationen fremgår. Husk dog at væbne dig med tålmodighed! Det tager nemlig omkring 6-8 uger før du begynder at kunne se en forskel på din hud!

Læs mere om Novo Vitas GLA tilskud her. 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.