Anita Falslund

Kosmetologens tips til sommerskøn hud

Ambassadør og kosmetolog Anita Falslund giver her sine bedste tips til, hvordan du får den smukkeste hud til sommeren! 

Hvordan kan vi forberede vores hud bedst muligt til sommeren både udefra og indefra?

Vores hud er et stort organ- faktisk det største vi har! Derfor er det vigtigt at nære den både indefra og udefra. Fx er den rette mængde fedt og fugt essentielt for en hud i balance. Vores hud kan have svært ved at tilpasse sig årstider- da vi som bekendt har ret skiftende vejr. Jeg anbefaler man derfor tager tilskud af antioxidanter året rundt som styrker cellerne- også vores pigmentceller og dermed kan minimere risikoen for pigmentskader indefra. Det er også vigtigt altid at eksfoliere huden- gerne et par gange i ugen- da det vil styrke hudens funktion.

Hvilke tilskud anbefaler du til en sund og smuk hud?

Om vinteren anbefaler jeg altid ekstra D-vitamin da vi ofte i Danmark er i underskud! D-vitamin er en god kilde til en normal og velfungerende hud. Hele året tager jeg tilskud af C -vitamin da det er med i opbyggelsen af vores kollagen i huden og derfor kan mindske rynker

Hvad er dine top 3 sommerhuds-favoritter?

 1. DERMAPRIME+ er et perfekt dagligt tilskud, som også indeholder hyaluronsyre, der er ansvarlig for fugtniveauet i huden- HUSK fugt mindskes med alderen og er lig med GLØD!

2. Faktor 50 fra bioelements – den bedste ansigtssolcreme på markedet

3. Renseprodukter til mit ansigt- jeg er ret vild med flash foam fra Bio Elements/ Moisture Positive og purifying cleanser fra LING.

Læs mere om Anita Falslund her.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.