Kom forkølelsen i forkøbet!

Kom forkølelsen i forkøbet!

Kom din forkølelse i forkøbet (indefra):

Kulden er over os og forkølelsessæsonen er i gang. Hvis du mærker lidt kriblen og kradsen i halsen så skynd dig at læs med her- der er hjælp at hente!

Urtete

Selvom urtete måske ikke ligefrem forebygger en forkølelse, er det med til at lindre en øm hals og en tilstoppet næse. Du kan evt. lave din egen urteblanding alt afhængig af, hvad du fejler. Citron og ingefær er godt mod inflammation, peppemynte er godt ved blokerede luftveje og kamille virker beroligende.

C-vitamin

C-vitamin har længe været kendt for at forebygge og lindre forkølelse, og selvom C-vitamin støtter immunforsvaret, giver energi og er en stærk antioxidant, viser nyere studier at det faktisk kun er sportsfolk, der har gavn af C-vitamin i forhold til forebyggelse af forkølelse.

Novo VIta’s økologiske C-vitamin er baseret på naturlig c-vitamin fra forskellige bær, og indeholder samtidig antioxidanter.

 

D-vitamin

D-vitamin spiller en stor rolle for immunforsvaret, som det bidrager til at holde sundt. Faktisk gør et lavt indhold af D-vitamin i blodet dig mere modtagelig overfor sygdomme og infektioner! I sær om vinteren, er det vigtigt at få nok D-vitamin, da vi primært får det fra solen.

Zink

Zink har vist sig at være hæmmende på virus. Hvis du indtager zink indenfor de første 24 timer, når du begynder at mærke forkølelsen nærme sig, kan zink både være med til at mildne og forkorte symptomerne på både forkølelse og influenza.

Elixir Immune Aid fra Novo Vita indeholder både C-vitamin, rød solhat, propolis og zink.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.