Første søndag i advent er lige rundt om hjørnet, og hvad er bedre til at få dig i julestemning end pebernødder??
Disse er endda glutenfri og indeholder kun ganske lidt sukker!
Opskriften er udviklet af Holistic Health Coach Camille Laursen.
Ingredienser
250 g mandelmel
6 spsk. kokosolie
50 g kokossukker
2 spsk. All-in-1 protein
1 æg
1 tsk. ingefær
1 tsk. kanel
1 tsk. kardemomme
1 tsk. vaniljepulver
1/2 tsk. pink himalaya salt
1/2 tsk hvid peber
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 200 grader
- Mix alle tørre ingredienser i en skål
- Smelt kokosolie på lav varme
- Pisk ægget i en stor skål og tilsæt smeltet kokosolie og bland
- Tilsæt de tørre ingredienser og rør godt sammen indtil dejen er fin og glat
- Form dejen til en stor kugle og sæt på køl i 20-30 minutter
- Tag dejen ud og del den i mindre stykker, som du ruller til lange pølser og skærer ud til mindre stykker.
- Rul de små stykker til pebernødskugler og placer dem på en bageplade.
- Bag pebernødderne i ovnen i 5-7 minutter og tag dem ud med det samme og lad dem køle helt af
Gemmes i en lufttæt beholder!
Du kan finde flere lækre opskrifter på her på vores blog!
Blandt andet disse lækre veganske raw cookies eller denne nærende gurkemejesmoothie.