Den naturlige vej til vægttab!

Den naturlige vej til vægttab!

Alle kroppe er smukke. Store som små. Store kvinder kan være nøjagtigt lige så (eller endda endnu mere) sunde end normalvægtige kvinder.

At være stor, kan dog for andre “slide på kroppen” og forårsage uhensigtsmæssige bivirkninger. Nogle kvinder har derfor et ønske om vægttab.

Er du en af disse og har du brug for et lille “skub” ved siden af din hårde indsats i køkkenet og træningscenteret? 

Elixir Weight-Less fra Novo Vita er et helt naturligt og flydende tilskud som du kan bruge som en kur, hvis dit fokus er vægttab, eller tage med dages mellemrum, hvis du har fokus på at holde din vægt.

Unik ingredienssammensætning

Elixir Weight-Less er en unik kombination af nøje udvalgte og naturlige næringsstoffer, der ved kliniske studier har vist sig at virke fremmende for vægttab.

Elixir Weight-Less indeholder bl. a. hindbærketoner,  som er et enzym, der udvindes fra hindbær og som kan bidrage til at holde og reducere vægten. 

Kliniske studier har nemlig vist, at hindbærketoner understøtter udskillelsen af adiponectin – et af kroppens proteinhormoner.Adiponectin bidrager til at regulere kroppens metaboliske processer, inklusiv fedtsyremetabolismen samt glukosereguleringen. 

Forskning har vist en sammenhæng mellem procenten af kropsfedt i forhold til kroppens niveau af adiponectin, hvor overvægtige har betydeligt lavere niveauer end slanke mennesker. Man mener altså at hvis andelen af adiponectin øges i kroppen, så øges fedtforbrændingen.

Hvis du vil vide mere, kan du her dykke ned i det kliniske studie, der viser hvordan overvægtige mus, der indtog hindbærketoner samtidig gik ned i vægt uden at reducere kalorieindtaget.

Elixir Weight-Less er desuden baseret på grøn kaffebønne-ekstrakt, som indeholder det naturlige og aktive stof, klorogensyre, der ved kliniske studier har vist at bidrage til at hæmme blodsukkerstigninger og øge stofskiftet.

Elixir Weight-Less indeholder derudover flere livsvigtige næringsstoffer. Komplekset af B-vitaminer, krom og calcium bidrager både til et normalt energistofskifte, holder blodsukkeret stabilt og medvirker til at mindske træthed og udmattelse. Cholin bidrager til omsætningen af fedtstoffer.

En velfungerende omsætning af både fedtstoffer og andre næringsstoffer er alfa og omega for at bringe kroppen i balance og opnå en ønsket vægt. Elixir Weight-Less er HELT uden syntetiske tilsætningsstoffer, er sødet med et udtræk af planten stevia og har en dejlig smag af hindbær.

Maksimal effekt

For at opnå en endnu hurtigere og mere effektiv vægtreduktion, er det altid godt at arbejde med sin livsstil (mad- og træningsvaner) samtidig med at du indtager Elixir Weight-Less som en kur. Tænk hvis du kunne bibeholde bare et par af disse gode vaner?

Husk på, at en alt for fedtfattig kost kan modvirke vægtnedgang, fordi kroppens forbrænding reduceres, og den vægt man mister hovedsageligt er muskelmasse. Derimod er det vigtigt at indtage de rigtige fedtkilder, f.eks. avocado, oliven, nødder, olivenolie, frø og laks.

Mange oplever, at et reduceret indtag af kulhydrater har en positiv effekt på vægtreduktion. At øge kroppens muskelmasse – altså vægttræning – har en god effekt på fedtforbrændingen.

Muskler forbruger nemlig energi, også når kroppen ikke er i bevægelse. En krop med mange muskler har derfor et højere stofskifte end en krop med få muskler. Vælg en træningsform som passer til dig og husk at det er bedre at bevæge sig lidt end slet ikke at gøre det.

Del dine erfaringer

Hvad er dine erfaringer med naturlig vægtreduktion? Har du gode tips eller spændende viden om emnet som du vil dele med os og vores læsere, hører vi meget gerne fra dig. 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.