De bedste Anti-Age tips fra hudplejeeksperterne!

De bedste Anti-Age tips fra hudplejeeksperterne!

Hvem vil ikke have ungdommelig glød og rynkefri hud?

I anledning af vores nye lancering af DermaPrime+ har vi rådført os med vores to holistiske hudplejeeksperter, Coco Cournede og Anita Falslund.

De kommer her hver i sær med deres tre bedste anti-age råd.

 

Anita Falslund

Anita Falslund, Kosmetolog

Ansigtsmassage

Daglig ansigtsmassage stimulerer b.la. din blodcirkulation- og en god cirkulation i huden har betydning for optagelsen af dine produkter og generel glød i huden.

Forebyggelse

Tænk i forebyggelse! der er ingen mirakel cremer, men hvis du fx er god til at bruge din solfaktor året ud slipper du for for tidligere rynker, pigmentskader og karsprængninger. Solen er faktisk årsag til 90% af hudens skader!

Balance

Lev et liv med balance! Få din søvn, spis sundt, og motioner! Stress kan være en faktor i forhold til for tidlig ældning af huden og kroppen generelt.

 

Coco Cournade

Coco Cournade, Kosmetolog

I min verden skal vi prøve at glemme anti-aging ordet og i stedet tænke sund og smuk hud.

Vi bliver alle sammen ældre og det kan vi ikke løbe fra. Men man kan ældes med stil, ved at passe godt på sig selv og sin hud, og det synes jeg er smukt og utroligt kvindeligt!

Men hvis jeg skal komme med mine bedste råd, og dem som jeg selv lever efter, vil det være:

Fugt! Fugt er alfa omega og fundamentet for en sund, smuk hud. Det kan være med til at forebygge og fjerne fine linier, som mange ellers tror er rynker.

A-vitamin: 

A Vitamin/Retinol! Er den mest veldokumenterede ingrediens, når det drejer sig om hudforyngelse. Der vil ses tydelige forbedringer på pigmentforandringer, solskader, ujævn hudstruktur, rynker, ar og betændelsestilstand i huden. Jo mere ren og klar huden udstråler, jo yngre ser den også ud.

Solcreme! 

Solcreme! Er den bedste anti-aging creme! Nyd solen, men husk solcreme. Hver dag.

Alt udefra er fantastisk vigtigt, når det kommer til at opretholde sund og smuk hud.

Kosttilskud

Men indefra spiller også en kæmpe rolle. Derfor er det altid vigtigt at huske de rigtige kosttilskud, som passer til dig og dine behov.

Du kan få mere inspiration til hudpleje på vores blog.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.