Boost din energi med Q10

Boost din energi med Q10

Trænger du til fornyet energi i hverdagen? Måske fordi du træner meget, har travlt eller får for lidt søvn.  Så kan et supplement med Q10 måske hjælpe dig med at få mere overskud og energi.

Q10 er et vitaminlignende stof, der er med til at øge energiomsætningen inde i vores celler. Derudover, er Q10 også et antioxidant, som beskytter cellerne, blandt andet mod inflammation.

Q10 optages dårligt af to årsager:

  1. CoQ10 molekulerne, der findes naturligt i en række krystaller, er for store for kroppens celler at optage.
  2. CoQ10 er fedt-opløselig og derfor relativt vanskeligere at optage end vandopløselige molekyler. Desuden er der store, individuelle forskelle fra person til person på, hvor godt og hvor meget Q10 kroppen optager.

Studier viser at den specifikke Microactive form for Q10 bliver optaget bedre i vores celler, end andre former for Q10.

MicroActiveQ10® indkapsler hvert CoQ10 molekule i en såkaldt ’cyclodextrin’-kapsel, der har den specielle egenskab, at indersiden er fedtopløselig og ydersiden vandopløselig, således at det mikroniserede Q10 molekyle kan transporteres ind i cellen, hvor den vandopløselige del opløses og Q10 molekylet frigives.

Flere kliniske studier har påvist, at den specielle indkapsling af Q10 betyder, at MicroActive Q10® frigives langsommere og har en biooptagelighed, der er næsten fire gange så høj som produkter i både hård gelatinekapsel og blød, fedtopløselig kapsel, hvadenten der var brugt den oxiderede ubiquinon-form eller den reducerede, men ustabile ubiquinol-form. Endvidere er der mindre individuelle forskelle i optaget ved brug af MicroActive Q10®.

Derudover, kræver MicroactiveQ10 ikke noget fedtstof for at blive optaget, som ellers normalt kræves for at vi kan optage Q10.

Active Q10+ fra NovoVita adskiller sig fra andre produkter på markedet ved at indeholde en høj koncentration af Microactive Q10 complex,

Active Q10+ fra Novo Vita indeholder, udover Q10 og C-vitamin, kun lidt rismel og kan derfor trygt indtages, hvis du er veganer.

*Officielle anprisninger (til C-vitamin).

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.