Ambassadør Tinna Heibergs favoritter

Ambassadør Tinna Heibergs favoritter

Tidligere crossfitter og professionel vægtløfter Tinna Heiberg fortæller her om sine to absolutte Novo Vita favoritter.

Hvad er dine favoritprodukter fra Novo Vita?

Mine to favoritprodukter fra Novo Vita er helt bestemt Multiboost+ og AstaOmega+.

Hvorfor er lige præcis disse to dine yndlingsprodukter?

Lige disse to produkter gør så meget for min træning og mit energiniveau til daglig.

Multiboosten indeholder bl.a. gurkemeje, som virker antiinflammatorisk, hvilket har hjulpet enormt meget på min skinnebensbetændelse. Derudover indeholder den også alle de essentielle vitaminer og mineraler, som jeg har brug for til hverdag. Jeg har aldrig fået sure opstød af den eller haft en dårlig eftersmag, hvilket jeg også synes er et kæmpe plus!

AstaOmega+ er et tilskud af fiskeolie kombineret med antioxidanten astaxanthin, som er med til at styrke selve fiskeoliens friskhed, hvilket jeg synes er helt fantastisk. Men det bedste ved produktet er næsten, at man bare i 1 kapsel får 800mg omega-3. Det er virkelig de færreste mærker, hvor man kan nøjes med 1 kapsel om dagen. Ofte ender man jo op på 3-4 kapsler dagligt, og så skal man også tage alle ens øvrige kosttilskud ved siden af.

Hvordan bruger du primært tilskuddene fra Novo Vita og hvordan tager du dem?

Jeg tager både Multiboost+ og AstaOmega+ om morgenen, og jeg kan bestemt mærke på min energi og mit overskud, hvis jeg glemmer dem en dag. Jeg tager kun 1 kapsel dagligt af hver, da de er så rene og stærke pr. kapsel.

AstaOmega+ tager jeg i ny og næ 2 af om dagen, men det er kun, hvis jeg har haft en virkelig hård træningsperiode, eller ikke har fået spist nok fisk til daglig.

Det eneste tilskud som jeg tager om aftenen er faktisk mit magneisum (Mag+).

Du kan følge Tinna på hendes instagram: @tinna_heiberg samt på hendes blog: tinnaheiberg.bloggersdelight.dk

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.