Tina Heiberg

Tinna Heiberg

Hvordan startede din interesse for CrossFit og styrkeløft?

Jeg startede til CrossFit i 1.G og jeg blev helt forelsket i sporten! Efter at have lidt af en spiseforstyrrelse og været alt for tynd i 2 år følte jeg, at jeg skulle i form igen. Jeg prøvede også vægtløftning og faldt for styrkeløft. Så nu dyrker jeg både CrossFit på træningsniveau, og styrkeløft på atletplan.

Hvad er dine bedste resultater?

Til EM 2017 slog jeg Danmarksrekorden i squat, og det var den vildeste følelse! Derudover har jeg ligget nr. 1 i Danmark i min vægtklasse i snart et år, hvilket jeg også er meget stolt over. Næste mål er VM og landsholdet 2018.

Hvordan ser en typisk dag ud for dig?

Min dag starter med mine faste vitaminer og mineraler; NovoVita MultiBoost+, Antioxidant+, Fiskeolie, Mælkesyrebakterier og Chromium. Derefter spiser jeg min faste morgenmad, bestående af æg, grøntsager og nødder, og tager på arbejde i Helsemin til kl. 18. Derefter står den på styrketræning og CrossFit workout. Hvis det er fridag træner jeg både morgen og eftermiddag.

Hvordan restituerer du bedst?

Til hverdag sværger jeg til NovoVita GreenProtein+ efter træning, og Kalk+ og Mag+ (magnesium) inden sengetid, for bedre restitution af muskler og for at sove bedre. Jeg er også vild med en lille sauna-og dampbadstur for at komme af med affaldsstoffer og varmen kan også lindre trætte muskler.

Hvad gør du ellers for at holde din krop stærk, sund og skadefri?

Jeg spiser efter en kostplan for at få mest muligt ud af min træning og for at øge min styrke og energi. Derudover går jeg meget op i, at de kosttilskud jeg tager, er så rene som muligt.

Tager du nogle kosttilskud?

Jeg tager mange forskellige kosttilskud, da jeg gerne vil give min krop det bedste fundament. Jeg ved, at den fungerer og præsterer bedre, hvis jeg giver den det, den har brug for. Især min MultiBoost+ og Magnesium+ fra NovoVita kan jeg ikke leve uden – de er en fast del af at gøre min dag og træning god.

Hvorfor er dit valg faldet på NovoVita?

Det tiltaler mig, at NovoVita skaber rene produkter, som skal være naturlige og nemme for vores krop at optage. Derudover skal man ikke tage 3-4 kapsler af hvert tilskud, men kan nøjes med 1-2 fra hver, hvilket er skønt!

Hvad er dine tanker om sundhed, sagt i en enkelt sætning?

Sundhed er det, der giver vores krop de bedste forudsætninger for at fungere bedst muligt.

Hvad kan du lide at lave, når du ikke træner?

Træning er en RIGTIG stor del af mit liv, og det er både noget jeg gør med venner og kæreste. Men ved siden af det, så er jeg glad for naturen, og elsker at være på aktive ferier og lange cykel- og gåture. Alt hvor man kan være fysisk aktiv er lige mig!

Tilbage til blog