Regitse Rosenkilde

Regitse Rosenkilde

Navn: Regitse Rosenvinge

Profession: Iværksætter, forfatter, business coach

Hjemmeside/blog: thecopenhagentraveler.com

Fortæl lidt om dig selv og din baggrund:

Jeg er iværksætter, mor, coach og forfatter, og har siden 2014 drevet rejse- og livsstilsbloggen thecopenhagentraveler.com. Jeg har været selvstændig i snart 5 år, og elsker de udfordringer, der følger med – selvom det til tider kan være ganske krævende. 
Jeg er passioneret omkring mindfulness, iværksætteri, hverdags-ritualer, hoteller og storbyferier  – og gerne i én skøn blanding 🙂 Jeg har tidligere rejst verden rundt som freelance rejse-journalist og rejseblogger, men bor nu i Berlin med min lille familie.

Hvad er baggrunden for din bog ”Freelancer – En kvindes guide til et succesfuldt freelanceliv”?

Da jeg selv sprang ud som freelancer på fuld tid, da jeg var i midten af 20’erne, søgte jeg alle steder efter en bog, der reflekterede freelance-universet på en lidt mere feminin og kreativ måde. De bøger, jeg fandt, var oftest skrevet af mænd og havde en god, men meget pragmatisk tilgang til dét at starte egen forretning.

At være freelancer er ikke blot en karriere-vej, man vælger – det er en livsstil, man træder ind i med hud og hår. Og det skal man være forberedt på. Så jeg tror egentlig allerede idéen til min bog, blev plantet dengang.

Jeg har vinklet den til kvinder, fordi jeg er passioneret omkring kvindeligt iværksætteri og gerne vil støtte de kvinder, der sidder derude og overvejer om de skal tage springet.

Der er også enorm stor forskel på hvordan mænd og kvinder stifter – og driver – forretning. Både i forhold til networking, udarbejdelse af forretningsplan osv. Det er desværre stadig en mands-domineret verden, og det håber jeg, der kan blive lavet om på. F.eks. via bøger, som denne.

Hvad er sundhed for dig?

At man er glad og trives i det miljø og den krop, man befinder sig i. At man ikke måler sig med andre, men hviler i sig selv og ofte tuner ind på sin egen ”mental-hygiejne”. Det er lige så vigtigt, at være sund i sindet som det er, at have en fit og stærk krop. Balance er kodeordet for en sund livsstil – i hvert fald for mig.

Hvordan holder du dig sund/hvilke tilskud tager du?

Som mor til en snart 1-årig (meget aktiv) dreng, er der fart på i min hverdag! Derudover bor vi på 5. sal (uden elevator!), hvilket også bevirker til en del ekstra motion i løbet af dagen. Jeg går tit lange ture, og dyrker meditatoin og indimellem også yoga.

Jeg begyndte at tage vitaminer fast under min graviditet, og tager nu (bl.a.) magnesium, C-vitamin og fiskeolie.

Tilbage til blog