Miriam Swartz

Miriam Swartz

Profession: Aerialist og yogalærer hos YO STUDIOS 

Hvad er din baggrund, og hvad vil det sige at være aerialist?

Jeg er uddannet nycirkus artist fra New York Academy of Circus Arts & Movement med speciale i aerials. At være luft akrobat kræver disciplin og fokus, en masse styrke og lidt mod. Små fejl kan have store konsekvenser så det er vigtigt med en god kropsfornemmelse så man ved hvor i luften man er. Jeg elsker at lege og slås med tyngdekraften og generelt bare at vende på hovedet.

Hvordan hænger bevægelse, yoga og sundhed sammen for dig?

For mig er sundhed ikke alene baseret på hvad du spiser eller hvordan du træner. Sundhed handler også om tid og prioriteringer og balancen mellem de to. Sundhed er også at vide, hvad man har brug for, sige nej og gøre gode ting for sig selv. Når jeg sætter tempoet ned kan jeg mærke, hvad det er jeg har brug for, og det sker tit til yoga. Bevægelse er mit arbejde, men yoga er mit frirum.

Hvilke kosttilskud tager du? 

Jeg skifter meget ift. årstid og hvad jeg føler min krop har brug for at passe på mig i al den fysiske træning og som vegetar. Som regel tager jeg mindst en dosis fiskeolie og jern-supplement. Lige nu er der også D-vitamin og multivitamin i puljen.

Hvad er dit bedste sundhedsråd

Træk vejret dybt og lyt. Du behøver ikke bruge meget tid på det men små øjeblikke i løbet af en dag hvor du stopper op og mærker efter har en kæmpe effekt på hvordan du agerer i din hverdag og den ro du kan tage med dig rundt i.

Hvorfor ville du være ambassadør for Novo Vita?

Jeg vil gerne passe godt på min krop og hjælpe andre til at gøre det samme. Novo vita har en bevidsthed omkring deres produkter, som jeg sjældent ser hos kosttilskud. Der er nogle unikke kombinationer af tilskud fra naturen og så er de uden nogle ekstra tilsætningsstoffer. Så de gør det dejligt nemt for mig at passe godt på min krop.

Tilbage til blog