Emilie Schack

Emilie Schack

Profil: yogalærer og medejer af YO STUDIOS KBH

Hvordan startede din interesse for yoga?

Som balletdanser på Det Kongelige Teater blev jeg hurtigt præsenteret for nogle aspekter fra yogaen, mest den fysiske del, Asana. Jeg brugte det meget som et supplement til min klassiske ballettræning. Efter et stykke tid gik det op for mig at jeg nok allermest kom til yogaklasserne for at praktiske Savasana. Det var meget uventet og min rejse med yogaen tog en helt ny drejning. 

Hvad er filosofien bag YO STUDIOS?

YO er nemt og let tilgængeligt. Det er uhøjtideligt, nede på jorden og meget rummeligt. Du skal ikke passe ind i en særlig kasse, for at passe ind i YO. Tværtimod så er YO for alle. Vi vil gerne opfordre alle til at leve lidt mere, til at droppe de alvorlige miner, og i stedet grine mere og have det sjovt, alt imens kroppen bliver stærk og sindet sundt. I YO favoriserer vi ikke særlige bevægelsesformer, vi ønsker bare at bevæge os mest muligt på flest mulige måder. Uden forventninger, ambitioner, dårlig samvittighed eller urealistiske mål. I YO bevæger vi os for at klare livet, for at gøre kroppen stærk nok til at bære os altid, og sindet roligt, så vi har overskud og energi til at klare de udfordringer vi alle møder hver eneste dag.

Hvordan hænger yoga og sundhed sammen for dig?

For mig er yoga en livsstil. Vi er alle forskellige og det er vigtigt at huske på. Hvad der giver mening for mig, hvad angår sundhed, er muligvis ikke det samme for dig. Jeg har det bedst, når jeg er i balance og det kan yogaen hjælpe mig med. Balance i hvad jeg spiser, balance i min krop og mit sind.  

Hvilke kosttilskud tager du?

Det varierer alt efter årstiden, eller hvor jeg i livet. Vi forandrer os hele tiden og derfor er det også vigtigt at lytte til kroppen. Min krop har været igennem to helt utrolige faser, fordi jeg har fået to børn indenfor de sidste 3 år. Kroppen er så genial at den sørger for at baby får alt den næring fra moren som den skal bruge for at vokse.

Derfor er det vigtigt at få fyldt depoterne godt op så der er masser af god næring både til mor og baby. Yoga Omega Oil, fungerer rigtig godt for mig, både nu men særligt også da jeg var gravid. Om vinteren prøver jeg at styrke immunforsvaret, med C-organic, Immune aid og sørger for at få ekstra D-vitamin.

Til de dage hvor vi har været lidt for tidligt oppe, eller jeg bare har brug for et skub, drysser jeg lidt Yoga Energy oven på min morgenmad. Det giver god energi og så smager det rigtig godt.  

Hvad er dit bedste sundhedsråd?

Alt med måde. 

Tilbage til blog