Christina Coco Cournerde

Christina Coco Cournede

Kosmetolog og indehaver af beautyklinikken: Holistic Beauty

 

Hvad er filosofien bag Holistic Beauty?

Jeg tror på vigtigheden i en sund og velplejet hud og krop, da det har enorm betydning for vores selvværd – især som kvinder. All women deserve to look their best!

Hvad vi ser i spejlet har en stor betydning for vores følelser, og ved at vi føler os godt tilpas i vores egen hud og krop, kan vi nemmere opnå vores fulde potentiale som mennesker, og som kvinder. Dette er min filosofi og dermed min mission at hjælpe kvinder på rette vej.

Hvordan hænger skønhed sammen med sundhed for jer?

Navnet Holistic Beauty kommer jo af, at vi ser på helheden.

Derfor går skønhed og sundhed hånd i hånd. Alt hvad vi indtager (eller mangler) af fødevarer, væske, vitaminer og mineraler afspejler sig i vores hud.

Derfor kan man ikke forvente en sund og velplejet hud ved et par behandlinger og de rette produkter, hvis man samtidig spiser enormt usundt og ikke får den næring kroppen og huden har brug for.

Dette er også baggrunden for at vi ville være ambassadører for Novo Vita, da det passer til vores helhedskoncept at man også skal huske at pleje sig selv indefra og ud.

Hvilken former for behandlinger tilbyder I?

På Holistic Beauty har vi ansat de dygtigste piger med forskellige specialer og færdigheder.

Vi udfører de behandlinger, der giver de bedste resultater, og som vi elsker at lave.

Vi har alt lige fra spa kropsbehandlinger, urtemassage, Cupping, microneedling og lysterapi til permanent makeup, sugaring og HIFU.

Men vigtigst af alt er, at vi guider vores kunder igennem hele forløbet, og til de resultater som de ønsker at opnå.

Tilbage til blog