Camille Laursen

Camille Laursen

Holistisk health coach og blogger på candidcamille.com

Hvad betyder ”holistisk health coach”?

En holistisk health coach, er en form for sundhedsvejleder, som har fokus på hele mennesket og ikke kun kosten, med målet om at live et sundt liv. Et sundt liv kan betyde forskellig ting, for forskellig mennesker. Det er baggrunden for at arbejde med en health coach. Der sættes fokus på den individuelle persons mål, krav og livstil. Det kan være utrolig svært at lave små og stor livstils ændringer. For nogle er det svært at gennemføre det selv og det er helt ok. Det er derfor vi har health coaches, til at være der som en støtte for dig og dine livsstilsændringer.

Som holistisk health coach er det mit ansvar at guide og hjælp en klient med at vende blikket indad. Det handler lige så meget om det emotionelle, som de de fysiske mål. Jeg sender dig ikke bare hjem med en kost plan for ugen, og så er det det.

Det er et meget personligt forhold, hvor du får muligheden for at fokusere, gennemgå og dele ting i dit liv. I det store billede, handler det om at lære dig selv at lytte til dig selv og din krop, og give dig mulighed for at leve dit bedste og sundeste liv fyldt med glæde!

Hvad er baggrunden for din flotte blog?

Jeg startede min blog for tre år siden. Dengang boede jeg i USA og var lige begyndt mit første år på college. Bloggen startede fordi jeg havde brug for et kreativt ”outlet”, hvor jeg kun skrive, tage billeder og dele min hverdag. Jeg var et par år inde i mit sunde livstilskick, så bloggen blev meget hurtigt fokuseret på kost, og jeg begynde at dele opskrifter.

Jeg deler stadig opskrifter i dag, men der er også kommet mange andre elementer. Jeg skriver om min ynglings sundhedstips, mine æteriske olier, elementer fra min hverdag og min træning, og så har jeg lige udgivet min første fitness e-bog!

Hvordan holder du dig sund?

Jeg holder mig sund ved at træne og spise rigtig varieret.  Jeg fokuserer ikke kun på én form for træning og jeg spiser ikke en kun restriktiv kost. Min gratis e-bog, giver overblikket over, hvordan en uge med træning og fysisk aktivitet ser ud, men for at sige det kort, så handler det om at jeg ikke kun træner det samme hver dag. Jeg træner i et fitness center, jeg dyrker yoga og så ligger jeg fokus på at finde aktiviteter, hvor jeg helt naturligt holder mig aktiv.

Som det vigtigste punkt, så lytter jeg til min krop. Balancen mellem yoga og forskellige former for træning er guld værd, og det har virkelig forandret min tilgang til træning, men jeg har også set en kæmpe forandring i min krop! Det handler om balance.

I forhold til min kost er det faktisk det samme koncept. Jeg spiser sundt til hverdag og har valgt ikke at spise gluten eller mælke produkter, og så spiser jeg utroligt mange grøntsager fra morgen til aften. Jeg er ikke vegetar eller veganer, det har jeg været, men fandt ud af at begge de to former for kost passer bare ikke til mig og min krop. Når det er sagt, så spiser jeg stadig kun lidt kød og kun kød som kylling, kalkun og fisk. Jeg spiser slet ikke rødt kød.

Hvis jeg kan mærke på mig selv at jeg virkelig har lyst til noget, om det så er kød eller chokolade eller en croissant, så giver jeg mig selv lov til at spise det. Jeg spiser bare ikke kæmpe mængder af det og jeg spiser det heller ikke så ofte. Igen det handler om balance.

Hvorfor har du valgt at blive ambassadør for Novo Vita?

Jeg har valgt at blive ambassadør for Novo Vita, fordi jeres filosofi passer med min egen livsfilosofi: Rene produkter uden tilsætnings stoffer, i den højeste kvalitet, der støtter en sund livsstil. Jeg er stolt over at kunne associere mig med et så stærkt og fantastisk dansk helsebrand!

Hvad er dine tanker om sundhed, sagt i en enkelt sætning?

Sundhed handler om at lytte til din krop og finde balance i livet.

Hvad holder du ud af at lave i din fritid?

Jeg elsker at bruge min fritid til at hygge med min familie og venner, være aktiv, enten i form af træning, yoga eller en gåture, samt lave en nye opskrifter og opslag til min blog. Og så vil jeg da ærligt sige at lidt Netflix eller en god film er også noget af det bedste, når man har brug for lidt afslapning. En perfekt søndag vil være lidt yoga til at starte dagen på, lækkert morgenmad, afprøvning af opskrifter, meal-preps til ugen, og så hygge med dem jeg holder af.

Tilbage til blog