fbpx
j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us
Bagom foodbased tilskud
  -    -  Bagom foodbased tilskud

Hvorfor foodbased tilskud?

Adskillige studier viser at optagelsen af vitaminer, mineraler og næringsstoffer generelt er størst ved at spise ”rigtig mad”. Det er dog ikke alle der måske får spist lige meget grønt hver dag, eller måske er der nogle særlige behov at tage hensyn til?

Med foodbased tilskud kommer du sü tÌt pü rigtig mad som muligt, bare med en endnu højere koncentration af vitaminer/mineraler, og sü selvfølgelig mange af de andre gode nÌringsstoffer, som den pügÌldende fødevarer indeholder.

Det betyder at foodbased C-vitamin ikke bare er c-vitamin, men ogsĂĽ indeholder alle de andre sunde stoffer, som f.eks. acerolabĂŚr og amlabĂŚr indeholder.

Foodbased tilskud har generelt et lavere indhold af vitaminer/mineraler end de syntetiske- til gengÌld opvejes dette ved den øgede optagelighed i kroppen.

 

Hos Novo Vita arbejder vi stĂŚrkt pĂĽ at fĂĽ flere og flere foodbased tilskud, og vi har efterhĂĽnden tre forskellige:

SelenOrganic+ er vores første foodbased tilskud, som er baseret pü sennepsfrø og er det første og hidtil eneste økologiske og foodbased selentilskud pü det danske marked!

C-Organic+ er vores økologiske C-vitamin, som er baseret pü amlabÌr og acerolabÌr, og indeholder adskillige naturlige antioxidanter ogsü.

Silica-Organic+ er vores nyeste skud pü økostammen, som er baseret pü bambusskud, og er et af de mest koncentrede silicium tilskud overhovedet.

Sidst men ikke mindst er vores foodbased tilskud alle büde økologiske og veganske, hvilket vi personligt synes er en ekstra bonus!