j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us
Persondatapolitik
  -  Persondatapolitik

Cookie & Privatlivspolitik

Ecovik ApS
CVR nr. 34086451
Vester Farimagsgade 2

1606 K√łbenhavn V
e-mail: info@ecovik.dk
Telephone: +45 53676868

P√• Novo Vitas hjemmeside behandles kun almindelige personoplysninger. For at du kan udf√łre en ordre, skal vi bruge f√łlgende:

 

  • Navn
  • Adresse
  • Tlf. Nummer
  • E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det form√•l, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Ecovik ApS¬†og opbevares i 2 √•r efter sidste aktivitet, hvorefter oplysningerne slettes. N√•r der indsamles¬†personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit samtykke, s√•ledes at du er informeret om, pr√¶cis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Pakningen af ordre afgivet p√•¬†www.novovita.dk¬†foretages af personalet ansat i Helsemin webshop. Direkt√łren og personalet i Ecovik ApS og Helsemin webshop har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Ecovik ApS benytter databehandlere til at behandle personoplysninger.

Som registreret hos Ecovik ApS har du f√łlgende rettigheder:

–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Ret til at f√• information om at dine personoplysninger bliver behandlet

–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Ret til at f√• indsigt i hvilke oplysninger der bliver behandlet og f√• en kopi af dem

–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Ret til at f√• berigtiget ukorrekte oplysninger

–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Ret til at blive glemt ‚Äď at f√• slette oplysninger

–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Ret til dataportabilitet ‚Äď at f√• oplysninger overf√łrt til en anden leverand√łr

–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Ret til begr√¶nsning af personoplysninger

–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Ret til at g√łre indsigelse mod behandlingen

–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Ret til at g√łre indsigelse mod automatiske individuelle afg√łrelser og profilering

–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Ret til at tr√¶kke afgivet samtykke tilbage

–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Ret til at klage over behandlingen til Datatilsynet

Oplysninger videregives eller s√¶lges ikke til tredjepart. Dog videregives kun relevante oplysninger til udvalgte og betroede tredjem√¶nd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik p√• at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orientereret om status p√• din ordre. Ecovik ApS benytter sig af s√¶rligt udvalgte databehandlere med hvem der er lavet databehandleraftaler med, for at sikre h√łjeste kvalitet og sikkerhed. Vi g√łr opm√¶rksom p√• at f√• af disse databehandlere er etableret i et ikke EU-/E√ėS-land.¬†√ėnsker du information om hvem vores databehandlere er, s√• kontakt os¬†p√• info@ecovik.dk.

Cookies

En cookie er en datafil, der midlertidigt bliver gemt p√• din computer. Dette sker, s√• vi kan genkende din computer og ‘huske’ dine indstillinger, n√•r du kommer tilbage.

En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. I stedet hjælper den med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at vi hele tiden kan forbedre novovita.dk.

Brug af cookies på novovita.dk

For at optimere novovita.dk, benytter vi cookies. Herved gemmes nogle af dine tidligere valg på sitet, således at din oplevelse af novovita.dk bliver mere personlig.

Vi bruger bl.a. Google Analytics til at analysere, hvordan du anvender vores hjemmeside. Fra Google Analytics får vi rapporter om aktiviteten på novovita.dk.

Google Analytics sætter to typer cookies:

 

  • En permanent cookie, der viser om brugeren er tilbagevendende, hvor hvilket site brugeren kommer fra, hvilken s√łgemaskine der er brugt etc. Permanente cookies gemmes p√• din harddisk indtil de udl√łber, eller indtil du selv sletter dem.
  • Sessionscookies, som bruges til at vise, hvorn√•r og hvor l√¶nge en bruger er p√• sitet. Sessionscookies udl√łber efter hver session, det vil sige, n√•r du lukker din fane eller browser. Google Analytics sammenk√łrer ikke din IP-adresse med andre oplysninger, Google Analytics ligger inde med.

Sådan afviser du brugen af cookies

Du kan afvise at bruge cookies p√• din computer ved at √¶ndre de relevante indstillinger i din browser. Eftersom en cookie befinder sig hos dig, er det kun muligt for dig at se, √¶ndre eller slette disse cookies. Vi h√•ber dog, at du vil tillade de cookies, vi s√¶tter, da de hj√¶lper os med at g√łre din oplevelse p√• novovita.dk bedre og mere personlig.

√ėnsker du ikke at modtage cookies fra novovita.dk, kan du i de fleste nyere browsere, v√¶lge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilf√łje dette dom√¶ne til listen over websites, du vil blokere cookies fra. Herinde kan du ogs√• slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hvis du ikke √łnsker, at dit bes√łg skal registreres af Google Analytics, kan du benytte dig af Google’s Opt-Out Browser Add-on. V√¶r opm√¶rksom p√•, at dine bes√łg p√• andre sider, der anvender Google Analytics, heller ikke vil blive registreret, hvis du installerer dette browser-plugin.

Har du nogen sp√łrgsm√•l omkring dette er du velkommen til at kontakte os¬†her.