AstaOmega+, 120 kapsler

449,00 kr.
Inkl. moms

Fiskeolieprodukt med et høj-koncentreret indhold af de sunde Omega-3 fedtsyrerene EPA og DHA. 

Antal
På lager

NovoVita AstaOmega+ er et innovativt kosttilskud baseret på højkoncentreret fiskeolie i en unik kombination med astaxanthin.

AstaOmega+ er en højkoncentreret og ren fiskeolie, der stammer fra ansjoser, fra havområet i det nordlige Chile, som er et af de reneste havområder i verden. En enkelt kapsel giver dig hele 800 mg af de vigtige omega-3 fedtsyrer i forholdet EPA/DHA 4:3. Et dagligt indtag af 250 mg EPA+DHA bidrager til en normal funktion af hjertet og et dagligt indtag af 250 mg DHA bidrager til at opretholde et normalt syn og hjernefunktion. Fiskeolien i AstaOmega+ har en naturlig triglyceridform, der gør, at olien let optages i kroppen.

Fiskeolien er grundigt renset for dioxiner, PCB og tungmetaller og overholder internationale standarder for renhed (IFOS) sporbarhed og bæredygtigt fiskeri (FOS). 

Fiskeolien er kombineret med den anerkendte antioxidant astaxanthin, der er et af de mest potente medlemmer af carotenoid-familien. Astaxanthinen i NovoVita AstaOmega+ stammer fra mikroalgen Haematococcus pluvialis; den rigeste, naturlige kilde til astaxanthin. Fiskeolie er generelt sårbar over for oxidation. Når astaxanthin og fiskeolie kombineres, understøtter astaxanthinens antioxidative effekt fiskeoliens friskhed.

Næringsindhold:

Næringsindhold
Per 1 - 3 kapsler
% af RI
Fiskeolie 1000 - 3000 mg *
Omega-3 i alt   800 - 2400 mg *
  - EPA (eicosapentaensyre)   400 - 1200 mg  *
  - DHA (docosahexaensyre)   300 -  900 mg *
Andre omega-3 fedtsyrer   100 -  300 mg *
Astaxanthin       4 -     12 mg *

*RI ikke fastlagt

Ingredienser:

Fiskeolie fra ansjoser (Engraulidae), kapselmateriale (maritimt gelatine), konsistensmiddel (glycerin), rød hav-alge (Haematococcus pluvialis). 

Daglig dosis: 

Tag 1-3 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid. Til børn og voksne over 11 år.

Opbevaring: 

Tørt og ikke for varmt. Produktet bør opbevares på køl for at forlænge holdbarheden efter åbning. 

905232

Produkt information

Højde
20

1 andre produkter i den samme kategori: