Calcium+ 180 kapsler

289,00 kr.
Inkl. moms

Calcium tilskud i citratform med et højt indhold af D-vitamin samt magnesium, der sikrer en høj optagelighed. 

Antal
På lager

Med hele 40 mcg D vitamin, samt 400 mg calcium og 300 mg magnesium i citratformat per kapsel , er Calcium+ det optimale tilskud til dine knogler og tænder! Calcium+ har et højt indhold af calcium, magnesium og D vitamin per kapsel sammenlignet med andre produkter på markedet. Derfor kan du nøjes med kun 1-2 kapsler dagligt for at få dækket dit behov.

Hvorfor vælge Novo Vita Calcium+?

Calcium+ indeholder et kompleks bestående af calcium, magnesium og D-vitamin som støtter vedligeholdelsen af stærke og sunde knogler og tænder. Calcium+ indeholder en høj dosis D3 vitamin i vegansk form, som stammer fra lavsvamp (lichen). D-vitamin øger optagelsen af calcium og bidrager til immunsystemet. Calcium+ har en enestående optagelighed. Kilderne til calcium og magnesium (citrat) er udvalgt på baggrund at deres høje optagelighed. Calcium+ er et rent kosttilskud uden unødige hjælpe- eller tilsætningsstoffer. Indeholder udover de aktive ingredienser kun lidt rismel for at sikre en  jævn distribution i kapslen.

Calcium+ indeholder calcium og magnesium i citratform. Disse former er syre-baserede og dermed ikke afhængige af et bestemt syreforhold i maven for at blive optaget. Mange calcium kosttilskud er baserede på karbonat, der kræver ekstra mavesyre for at blive optaget optimalt.

Næringsindhold: 

Næringsindhold
Per dagsdosis (1 kap)
% af RI
Calciumcitrat 400 mg 50%
Magnesiumcitrat 300 mg 80%
Vitamin D3 40 mcg 800%

RI=Referenceindtag *Ri ikke fastlagt

Ingredienser:

Mineral (calciumcitrat, magnesiumcitat), vitamin (D3 cholecalciferol), vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmethylcellulose).

Daglig dosis: 

1 kapsel til voksne samt børn over 11 år i forbindelse med et måltid.

Dagsdosis bør ikke overskrides.

Opbevaring:

Tørt og ikke for varmt.

905232

6 andre produkter i den samme kategori:

Elixir Joints, 20 breve

179,00 kr.

20 breve

Kosttilskud i form af instant drik med kollagen, avokado, hyben, ingefær, gurkemeje og vitamin kompleks