SkinEssence+, 120 kapsler

399,00 kr.
Inkl. moms

SkinEssence+ er baseret på vindruekernekstrakt og C vitamin som beskytter cellerne mod oxidativt stress og bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normal fungerende hud

Antal

SkinEssence+ er baseret på vindruekernekstrakt og C vitamin som beskytter cellerne mod oxidativt stress og bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normal fungerende hud.

Vindruer indeholder en lang række plantestoffer kaldet polyfenoler som er rige på antioxidanter, bl.a. oligomere proanthocyanidiner (OPC). Indholdet af OPC i vindrueke-ekstrakten i SkinEssence+ er 95%.

SkinEssence+ indeholder, ud over de aktive ingredienser, kun lidt rismel og kan derfor trygt indtages af veganere.

Næringsindhold:

Næringsindhold
Daglig dosis ( 1kap)
% af RI
Vindrurekerneekstrakt 150 mg *%
C-vitamin 80 mg 100%

RI=Referenceindtag *=RI ikke fastlagt

Ingredienser: 


Rismel (Oryza sativa), vindruekerne (Vitis vinifera) ekstrakt, ascorbinsyre (c-vitamin), vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmethylcellulose).

Daglig dosis:

1 kapsel til voksne samt børn over 11 år i forbindelse med et måltid. Dagsdosis bør ikke overskrides.

Opbevaring:

Tørt og ikke for varmt. 

879553

9 andre produkter i den samme kategori:

C-Organic+, 90 kapsler

229,00 kr.

C-Organic+ er et 100% økologisk, foodbased C-vitamin, baseret på acerolabær og almabær, som har et naturligt højt indhold af C-vitamin. 

...

SilicaOrganic+, 90 kapsler

199,00 kr.

SilicaOrganic+ er et 100% økologisk, foodbased silicium produkt, baseret på bambusskud, om har et naturligt højt indhold af silicium (kisel)....