Selen+, 120 kapsler

149,00 kr.
Inkl. moms

Selen+ fra Novo Vita indeholder 100 mcg naturligt og organisk bundet selengær af højeste kvalitet.

Antal

Selen+ indeholder selengær som består af organiske selenforbindelser. Organisk selen er er lettere for kroppen at optage end uorganisk selen. Selen+ beskytter bl.a. cellerne mod oxidativt stress, bidrager til immunsystemets normale funktion og vedligeholder normalt hår og negle.

Mange selentilskud består kun af en enkelt selenforbindelse: L-selenmethionin. Selen+ indeholder som gærselen både L-selenmethionin samt mere end 30 andre organiske selenkilder. Det har vist sig, at de mange forskellige selenkilder hver især har forskellige funktioner i organismen. At tilføre et bredt spektrum af selenformer og derved efterligne den naturlige selen-variation, der findes i en alsidig kost, menes netop at have den største sundhedsmæssige effekt.

Selen+ indeholder ingen kunstige farve- og smagsstoffer, konserveringsmidler, laktose, glukose, gluten sukker, gær eller salt.

Selen+ er velegnet til veganere.

Næringsindhold:

Næringsindhold
Dagsdosis (1 kap.)
% af RI
Selen 100 mcg 182 %

RI = Referenceindtag

Ingredienser:

Rismel (Oryza Sativa), selen (selengær), vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmethylcellulose).

Daglig dosis:

1 kapsel dagligt til voksne samt børn over 11 år i forbindelse med et måltid. Dagsdosis bør ikke overskrides.

Opbevaring:

Tørt og ikke for varmt. 

878582

9 andre produkter i den samme kategori:

C-Organic+, 90 kapsler

229,00 kr.

C-Organic+ er et 100% økologisk, foodbased C-vitamin, baseret på acerolabær og almabær, som har et naturligt højt indhold af C-vitamin. 

...

SilicaOrganic+, 90 kapsler

199,00 kr.

SilicaOrganic+ er et 100% økologisk, foodbased silicium produkt, baseret på bambusskud, om har et naturligt højt indhold af silicium (kisel)....