Selv om man gør sit bedste for at spise sundt og varieret, kan det med en moderne livsstil være svært at få alle de essentielle næringsstoffer,, som vores krop har behov for igennem kosten. NovoVita® er derfor skabt ud fra et stærkt ønske om at udvikle rene, aktive og ærlige produkter, der tilfører kroppen de livsvigtige næringsstoffer, som kan mangle i den gennemsnitlige, vestlige diæt.

NovoVita® adskiller sig fra andre brands på markedet, ved at tilbyde produkter med nøje udvalgte, rene og let-optagelige ingredienser. Dette er gjort ved at basere produktformularene på den nyeste sundhedsforskning, som vores diætist og ernæringsekspert holder styr på. På denne måde er vores kunder garanteret høj-kvalitets produkter, der samtidig har en signifikant effekt på kroppens sundhed.

 

Renhed

Vi går ind for renhed i vores produkter og bruger derfor ikke flere ingredienser, fyldemidler eller bindemidler end højest nødvendigt. Hvis tilsætningsstoffer er påkrævet, bruger vi KUN naturlige tilsætningsstoffer såsom rismel. Vi har også valgt at vores produkter kun skal bestå af pulver og kapsler, da tabletter kan indeholde op til 85% hjælpestoffer.

 

Aktive ingredienser

Vitaminer og mineraler fås i mange forskellige former. Hos NovoVita® er vores mål altid at bruge den form, der er nemmest for kroppen at optage. Sådan får vores kunder mest muligt ud af NovoVita® unikke produkter. Valget af specifikke aktive stoffer, styrken af disse, samt deres forhold til hinanden, afgør effektiviteten af et kosttilskud. NovoVita® produktformularer er derfor udviklet på baggrund af den nyeste sundhedsforskning og med en målsætning om produkter, der har optimal virkning på kroppen.

 

Høj Kvalitet

Råvarerne er lige så afgørende for et præparats kvalitet, som formularen. Vi er klar over betydningen af at bruge den højeste kvalitet af råvarer til rådighed. Derfor er der udført et uafhængigt analyse-certifikat, der attesterer kvalitet og renhed for hver af de rå ingredienser, der bruges i NovoVita® produkter. Det betyder at vores kunder er garanteret produkter baseret på de bedste og reneste råvarer. NovoVita® produkter er udviklet i Danmark og produceret i EU under strenge kvalitetskrav.